Kokosowe racuchy z olejem kokosowym

SKŁADNIKI:
1 duży dojrzały banan
2 całe jajka
2 łyżki stołowe oleju kokosowego LABORATORIUM BIOOIL

PRZYGOTOWANIE:
W salaterce rozgniatamy banana widelcem, wbijamy do niego 2 jajka i dokładnie całość mieszamy.
Na patelni z rozgrzanym olejem kokosowym układamy uformowaną w racuchy przygotowaną masę z banana i jajek i smażymy po obu stronach do lekkiego zarumienienia.

W zależności od upodobania tak przygotowane racuchy można podawać z:

– jogurtem greckim
– posypanym cukrem pudrem
-świeżymi sezonowymi owocami: truskawki, maliny, borówki, poziomki itp
-z roztopioną czekoladą
-z konfiturą domowej roboty
każda propozycja dodatków jest dobra.

SMACZNEGO!

Komentarze
Nie ma jeszcze komentarzy
Napisz komentarz