Koktajl owocowy z olejem kokosowym

Koktajl owocowy z olejem kokosowym

SKŁADNIKI:
1 szklanka czerwonych winogron
1 średnie jabłko
1 gruszka
1 brzoskwinia
1 awokado
kilka truskawek
2 łyżki stołowe oleju kokosowego Laboratorium Biooil
1 szklanka chudego jogurtu naturalnego
1 szklanka mleka

PRZYGOTOWANIE:
Wszystkie owoce myjemy. Z jabłka i gruszki wycinamy gniazda nasienne, z awokado i brzoskwini wyciągamy pestki a truskawki obieramy z szypułek. Tak przygotowane owoce zalewamy mlekiem i jogurtem oraz dodajemy olej kokosowy. Wszystkie składniki dokładnie miksujemy blenderem na gładką masę. Jeśli konsystencja jest zbyt gęsta można dodać mleka. Przed podaniem koktajl schładzamy.

SMACZNEGO!
Do przygotowania tego przepisu użyto oleju kokosowego Laboratorium Biooil. Możesz kupić go w naszym sklepie: