Owocowe musli z olejem z pestek dyni

SKŁADNIKI:

  • 1 szklanka sezonowych owoców (np. śliwek, borówek, truskawek, moreli, brzoskwiń itp)
  • 1 banan
  • 2 łyżki stołowe suszonej żurawiny
  • 2 łyżki stołowe suszonych rodzynek
  • 1 jogurt naturalny
  • 1 łyżka stołowa łuskanych pestek dyni
  • 2 łyżki stołowe oleju z pestek dyni Laboratorium Biooil

PRZYGOTOWANIE:

Mniejsze owoce od razu wrzucamy do miseczki, większe wcześniej kroimy w kosteczkę. Dodajemy do nich suszoną żurawinę, rodzynki i pestki dyni. Całość zalewamy jogurtem i dodajemy olej z pestek dyni. Wszystkie składniki dokładnie ze sobą mieszamy. To idealna propozycja na smaczne i pożywne śniadanie! SMACZNEGO!

s_admin
Brak komentarzy
Opublikowano w:
Przepisy kulinarne, Przepisy z olejem dyniowym
Komentarze
Nie ma jeszcze komentarzy
Napisz komentarz