Przepisy

 Mogłoby się wydawać, że oleje tłoczone na zimno, które należy stosować niemal wyłącznie na zimno, nie mogą służyć do przygotowywania smacznych potraw. Nic bardziej mylnego! Bogactwo smaków, feria kolorów i ciekawe gęstości niektórych olejów sprawiają, że naturalne zimnotłoczone oleje są znakomitym uzupełnieniem wielu potraw. Mogą być też świetną bazą – sosów, pesto, past. Specjalnie dla Was przygotowaliśmy ciekawe przepisy na wykorzystanie zdrowych tłoczonych na zimno olejów marki Laboratorium Biooil w codziennej kuchni! Zapraszamy do wspólnego gotowania!

Przepisy z olejem sezamowym Przepisy z olejem z wiesiołka Przepisy z olejem arganowym
 Przepisy z olejem sezamowym Przepisy z olejem z wiesiołka  Przepisy z olejem arganowym 
Przepisy z olejem dyniowym Przepisy z olejem słonecznikowym Przepisy z olejem rzepakowym
  Przepisy z olejem dyniowym  Przepisy z olejem słonecznikowym  Przepisy z olejem rzepakowym
Przepisy z olejem lnianym Przepisy z olejem z ostropestu Przepisy z olejem kokosowym
 Przepisy z olejem lnianym  Przepisy z olejem z ostropestu  Przepisy z olejem kokosowym