Opublikowano:

Relacja z targów World Food Warsaw 2017

Nowości w Laboratorium Biooil
Oceń ten post

W dniach 11-13 kwietnia 2017 r, w Warszawie, w centrum ekspozycyjnym EXPO XXI, odbyła się IV edycja  międzynarodowych targów World Food Expo, na których gościliśmy z naszymi olejowymi nowościami. Na targach zaprezentowaliśmy nowe oleje lniane smakowe: olej lniany o smaku cytryny, olej lniany o smaku bazylii, olej lniany z olejem z czarnuszki o smaku bazylii oraz olej lniany z kapsaicyną ( w dwóch stopniach ostrości – ostry i bardzo ostry). 

Nasze nowości cieszyły się sporym zainteresowaniem – pozwala to mieć nadzieję, że już wkrótce zyskamy nowych zwolenników naszego oleju lnianego. Była to też doskonała okazja do rozmów z naszymi klientami i kontrahentami – wiele wskazuje na to, że nasze oleje cieszą się coraz większą sympatią. Do zobaczenia na kolejnych spotkaniach – najbliższe już 23 kwietnia w Zielonej Górze na Targach Zdrowego Jedzenia!

A tymczasem zapraszamy do obejrzenia krótkiej galerii z targów World Food Warsaw.