Wołowina z olejem z pestek dyni

SKŁADNIKI

  • 300 gram chudej gotowanej wołowiny
  • 4 łyżki stołowe oleju z pestek dyni Laboratorium Biooil
  • 1 łyżka stołowa octu winnego
  • 1 czerwony grejpfrut
  • 1 czerwona cebula
  • kilka liści sałaty radichio
  • świeże zioła
  • garść orzeszków pinii
  • cukinia
  • sól morska i świeżo zmielony pieprz do smaku

PRZYGOTOWANIE
Wołowinę kroimy na bardzo cienkie plasterki i układamy na talerzach, naprzemiennie z warzywami i grejpfrutem oraz świeżymi ziołami. Całość polewamy olejem z pestek dyni z octem winnym. Jeśli jest taka konieczność doprawiamy potrawę solą i pieprzem.

SMACZNEGO!

s_admin
Brak komentarzy
Opublikowano w:
Przepisy kulinarne, Przepisy z olejem dyniowym
Komentarze
Nie ma jeszcze komentarzy
Napisz komentarz